Narlıdere Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe


Vizyon: Narlıdere Özel Eğitim Uygulama Okulu personeli olarak öğrencilerimizi ; Bireysel farklılıklarından dolayı mevcut eğitim öğretim ortamlarından yararlanamayan 7-15 yaş grubundaki orta- ağır düzeyde zihinsel yetersizliği olan ve otizmli çocukların, farklılıklarına uygun ortamlarda, özel olarak yetiştirilmiş personelle, geliştirilmiş bireysel eğitim programları ve yöntemleri uygulanarak çocuklarımıza bağımsız yaşam becerilerini kazandırmak, tüm gelişim alanlarındaki potansiyellerini en üst düzeye çıkararak, yaşadığı toplumun bağımsız bir üyesi olmaları ve kendi kendilerine yeter hale gelebilmelerini sağlamaktır. Toplumda kendinden beklenen rolleri yapabilen, yaşadığı çevre ve sosyal hayata uyum sağlayabilen; Temel yaşam becerilerini bağımsız yapabilecek duruma gelen birey olarak yetiştirmek.

Misyon: 7-15 yaş aralığındaki bireylerin eğitim görme haklarını kullanabilmelerini sağlamak Özel eğitim gerektiren tüm bireyler ilgi , istek, yetenek ve yeterlilik doğrultusunda özel eğitim hizmetlerinden yararlandırılır. Toplumla etkileşim, sosyal etkileşim, sosyal hayata uyumunu kolaylaştırıcı, sosyal aktiviteler oluşturmak. Programı bireyin özelliklerine uygun olarak bireyselleştirerek uygulamak.

Başarılar:

Saatler: 09.20-14.30
Isınma: KALORİFER
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: KESTEL METROSUNDAN İNDİKTEN SONRA ÇIKIŞTA ,SAĞ TARAFTA BULUNAN D/13-A MİNİBÜSÜNE BİNEREK ULAŞIM SAĞLAYABİLİRSİNİZ.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 8

Telefon - 2243849874

Belgegeçer - (224) 384 9874

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://narlidereozelegitimuygulamamerk.meb.k12.tr

Adres - NARLIDERE MAH. NARLIDERE OKUL SK. NO 30/3 İÇ KAPI NO 2 KESTEL / BURSA

Öğretmen :17
Öğrenci :26
Derslik :6
Kütüphane Kitap Sayısı :41
Öğretim Şekli :TAM GÜN EĞİTİM

Yerleşim Yeri - KESTEL MERKEZE BAĞLI NARLIDERE MAHALLESİ

Adres - NARLIDERE MAH. NARLIDERE OKUL SK. NO 30/3 İÇ KAPI NO 2 KESTEL / BURSA

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MERKEZİNE 13 KM UZAKLIKTA BULUNMAKTADIR.